BAŞKAN DEMİRAĞ, İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ - 6 Nisan 2016

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Polis Haftası dolayısıyla, Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti…

BAŞKAN DEMİRAĞ, İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş’ı makamında ziyaret etti.

Foça İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş’ın ve tüm polis teşkilatının Polis Haftası’nı kutlayan Başkan Demirağ; “Emniyet Teşkilatımız, toplumsal güvenin sağlanması, halkın mal ve can güvenliğinin korunması için gece ve gündüz büyük özveriyle görev yapmaktadır.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne ve toplumun huzuruna yönelik her türlü yıkıcı faaliyete karşı koymakta ve bu uğurda canını çekinmeden feda etmektedir.

Şehit Polislerimize rahmet, gazilerimize acil şifalar ve tüm emniyet personelimize çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.

06.04.2016                                                                                               Foça Belediyesi Basın Bürosu