FOÇALI KOŞUSU’NU ‘RİO KARNAVALI’ KAZANDI - 13 Mart 2016

FOÇALI KOŞUSU’NU ‘RİO KARNAVALI’ KAZANDI
Türkiye Jokey Kulübü’nce, İzmir Şirinyer Hipodromu’nda 11 Mart Cuma günü gerçekleştirilen kupalı mücadele, geleneksel ‘Foçalı Koşusu’nu; Funda Pamuk’un ‘Rio Karnavalı’ isimli safkanı, jokeyi Özcan Yıldırım ile kazandı.
Koşu sonrası düzenlenen törende, koşuyu kazanan atın sahibine vekâleten Halim Kaya'ya plaketini; Foça Belediyesi Meclis Başkan Vekili Serdar Tunçbay verdi. Törene, TJK Asli Üyesi Francesco Sponza ile İzmir Hipodrom Müdürü Kaan Eren’de katıldı.
Geleneksel yarışın ‘Foçalı Koşusu’ ismini taşımasından dolayı mutluluk duyduklarını belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; ‘Foçalı Koşusu’nu kazanan ‘Rio Karnavalı’ isimli safkanın sahibini kutluyor, tüm yarış camiasına başarılar diliyorum” dedi.

12.03.2016                                                                                               Foça Belediyesi Basın Bürosu