SAĞLIKLI YAŞAMAK İÇİN BİRLİKTE YÜRÜYELİM - 8 Mart 2016

SAĞLIKLI YAŞAMAK İÇİN BİRLİKTE YÜRÜYELİM

Foça Toplum Sağlığı Merkezi, “Sağlık İçin Hareket” sloganıyla yürüyüş etkinliği düzenledi…

Tüm vatandaşların davet edildiği etkinlik, 10 Mart 2016 Perşembe günü, saat 15.00’de, Foça Demokrasi Meydanı’nda başlayacak.

Foça Toplum Sağlığı Merkezi, Yürüyüş Etkinliği hakkında yaptığı bilgilendirme;

Kronik hastalıklara zemin hazırlayarak bireylerin sağlığını olumsuz etkileyen obezitenin görülme sıklığı dünyada ve ülkemizde giderek artmaktadır. Obezite ile mücadele etmek ve fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırmak amacıyla Sağlık Bakanlığı’nın “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Programı’’, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’nün “Hareketli Yaşam Kenti İzmir’’ programı kapsamında;  İlçe Kaymakamlığımız ve diğer kamu kurum ve kuruluşları işbirliği ile Foça Toplum Sağlığı Merkezimizin koordinasyonunda yürüyüş etkinliği yapılacaktır.

Sağlıklı Yaşamak İçin Birlikte Yürüyelim

Etkinliğimiz 10 Mart 2016 Perşembe günü, 15.00-17.00 saatleri arasında Foça Demokrasi Meydanı’ndan başlayarak sahil kenarı boyunca İngiliz Burnu’na yönelip sörf alanından Demokrasi Meydanı’na geri dönerek yapılacak olan yürüyüş sonunda katılımcılarla beden eğitimi öğretmenleri nezaretinde rahatlama egzersizleri gerçekleştirilecektir.

Tüm vatandaşlarımızı etkinliğimize bekliyoruz.

Yürüyüşe katılırken; Yürüyüş için konforlu, sıkı olmayan, rahat hareket etmenizi engellemeyecek spor giysiler ve spor ayakkabı tercih edilmelidir. Çoraplar rahat ve terlemeyi önleyen ayağın havalanmasını sağlayacak özellikte malzemeden yapılmış olmalıdır.

Yürüyüş Buluşma Noktası: Foça Demokrasi ( Belediye) Meydanı

İletişim: 232 8121129 - Hemşire Nurten GÜLER / Ebe Mukadder BİÇER

08.03.2016                                                                                               Foça Belediyesi Basın Bürosu