BELEDİYE BAŞKANIMIZ GÖKHAN DEMİRAĞ’IN 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ MESAJI - 8 Mart 2016

BELEDİYE BAŞKANIMIZ GÖKHAN DEMİRAĞ’IN 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Cumhuriyetin ülkemize verdiği çağdaşlıkla birlikte kadınlarımız, çağdaş dünya kadınlarının sahip olduğu bütün hak ve özgürlüklere, hatta birçok çağdaş ülkede olmayan seçme ve seçilme hakkı gibi haklara sahip oldu.
Ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasal hayatta önemli yol alan Kadınlarımıza; herhangi bir ayrımcılık ve şiddet olmadan, insanca yaşayabilecekleri, emeklerinin değerini bulacağı daha güzel geleceklere daha umutla bakabilecekleri günleri el birliği ile beraberce hazırlamalıyız.
Her alanda kadınlarımızla birlikte mücadele edeceğimize inanıyorum ve bu inançla ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

Gökhan DEMİRAĞ
Foça Belediye Başkanı