FOÇA DOĞASEVERLERİ AĞIRLADI - 7 Mart 2016

FOÇA DOĞASEVERLERİ AĞIRLADI

Didim Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri hafta sonunu Foça’da geçirdi. Sağlık için yürüyüş yapan doğa gezginleri spor turlarının yanında kültürel turlarda düzenliyor.
İlk durağı Foça olan Grup, Foça’da kahvaltı ve öğle yemeği molasının ardından Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ı da ziyaret ederek bayrak hediye etti.
Grup adına açıklama yapan Başkan Nusret Tankal ve Salim Kaynak, İlçe esnafına ve Başkan Demirağ'a konuk severliklerinden dolayı teşekkür etti.
Didim Dağcılık ve Doğa Sporları üyelerini Foça’da ağırlamaktan mutlu olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Tarihi dokusu ve korunmuş doğası ile Foça’mız tüm doğaseverleri ağırlamaktadır. Didim Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyelerini güzel Foça’mızda ağırlamak da bizleri mutlu etti” dedi.