EKİZ YUMURTA FOÇA BASKETBOL KULÜBÜ, BAŞKAN DEMİRAĞ’A TEŞEKKÜR ETTİ - 13 Ocak 2016

Ekiz Yumurta Basketbol, Başkan Gökhan Demirağ’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi...

EKİZ YUMURTA FOÇA BASKETBOL KULÜBÜ, BAŞKAN DEMİRAĞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Kadınlar Bölgesel Basketbol Kadınlar Ligi B Grubu’ndaki zirve mücadelesini sürdüren, Ekiz Yumurta Foça Basketbol Kulübü, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı ziyaret etti.

Foça Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen nezaket ziyaretine; Ekiz Yumurta Foça Basketbol Kulübü Genel Menajer Haldun İdiman, Kurumsal İletişim Direktörü Serkan Sadıkoğlu ve sporcular katıldı.

Ekiz Yumurta Foça Basketbol Kulübü Genel Menajer Haldun İdiman, “Foça Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Demirağ, çok mutlu olduk sizi gördüğümüze. Bu sembolik bir ziyaret. Siz her zaman bizlerle berabersiniz. Foça Halkı ile beraber bize desteğinizi esirgemiyorsunuz. Sporcularımızla beraber sizi ziyaret etmek ve bu anlamda teşekkür etmek istedik. Biz Foça’ya beş ay önce geldik. Bu süreçte sizin ve Foça Halkının büyük desteğini gördük. İnşallah bu destekle, hep birlikte takımımızı layık olduğu yere çıkarıp, Foçamızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Sonunda hayırlı olacağını düşünüyoruz. İyi sporcular da yetiştirmeye çalışacağız. Foça’ya, Foça Basketboluna katkı koymaya çalışacağız. Bu bizi çok heyecanlandırıyor ve mutlu ediyor. Basketbolda altyapı oluşturmanın yanında tesisleştirme için de çalışmalar yapmak amacındayız. Kulüp Başkanımız Hamdi Ekiz’in projeleri arasında; sizlerin de desteğiyle onayıyla bir basketbol salonu kazandırmak ta bulunuyor. Desteklerinizden dolayı çok mutluyuz. İnşallah sonu hayırlı olacak ve Foçamıza güzel günler göstereceğimizi düşünüyorum”dedi.

Ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; “Ekiz Yumurta Camiası, Sayın Başkan Hamdi Ekiz, değerli yönetim ve değerli oyuncularla beraber, bizde Foça olarak elbirliğiyle inşallah şampiyon olacağız. Çok güzel bir aile olduk. Sizleri izlerken, keyif te aldık. Foça’daki bu birlikteliği elbirliği ile uzun yıllara yaymak hepimizin hedefi olmalıdır, yolumuz açık olsun” dedi.

Ekiz Yumurta Foça Basketbol Takımı Kaptanı Gülizar Kolçalar, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a, üzerinde isminin yazılı olduğu 35 numaralı takım forması ve sembolik 1 numaralı kombine kartını hediye olarak sundu.

13.01.2016                                                                                               Foça Belediyesi Basın Bürosu