GENÇ KIZILAYCILAR FOÇA’DA ÖDÜLLENDİRİLDİ - 26 Aralık 2015

GENÇ KIZILAYCILAR FOÇA’DA ÖDÜLLENDİRİLDİ

Kızılay Haftası kapsamında Foça’da düzenlenen, şiir, kompozisyon ve resim dalındaki yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için ödül töreni gerçekleştirildi.

Türk Kızılayı’nın kuruluşunun 147’nci Yılında, genç nesillere Kızılay’ı tanıtmak ve Kızılay gönüllüsü olmayı benimsetmek amacıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde ödül töreni düzenlendi.

Ödül töreni öncesinde, Türk Kızılayı’nı tanıtıcı ve Kızılay Foça Şubesi’nin 2015 Yılı çalışmalarıyla ilgili filmler gösterildi.

Ödül törenine; Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Kızılay Foça Şube Başkanı Ali Cevat Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şuayip Üner, İlçe Emniyet Amiri Gülcan Coşkun, Foça Kent Konseyi Başkanı Orhan Gürer, Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Koldaş, Foça İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Memduh Bülbül, Kızılay Foça Şube Başkanı Yardımcısı Muharrem Yeşilkaya, Sekreter Fuat Karakuyu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kızılay gönüllüleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Her zaman Kızılay’ın yanında olduklarını belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Kimsesizlerin Kimsesi, tüm dünyada yardıma muhtaç olanların imdadına koşan Kızılay’ımıza, duyarlı hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Kızılay Foça Şubemize ve yardımseverlerimize, özverili çalışmaları için canı yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

26.12.2015                                                                                             Foça Belediyesi Basın Bürosu