HAZIRLIK MAÇINDA, DOSTLUK KAZANDI - 19 Aralık 2015

HAZIRLIK MAÇINDA, DOSTLUK KAZANDI

İki dost kulüp, Foça Belediye Spor ve Soma Spor futbol takımları arasında hazırlık maçı oynandı. Bağarası 80. Yıl Futbol Sahası’nda oynanan hazırlık maçı, Soma Spor’un 3-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

*Maçın özet görüntüleri ve Soma Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kaya ve Foça Belediye Spor Kulübü Antrenörü Engin Kale ile yapılan röportaj:

Karşılaşmanın ilk golünü, 17’inci dakikada Foça Belediye Spor’lu Tezcan attı. Soma Spor’un gollerini ise; 28’inci dakikada Mert, 32’inci dakikada Ömercan ve 42’inci dakikada Furkan kaydetti.

Süper Amatör Lig’deki mücadelesini sürdüren Foça Belediye Spor ve Bölgesel Amatör Lig ekibi Soma Spor arasında oynanan hazırlık maçı, gelecek resmi maçlara hazırlanma ve hatalı yönleri giderme adına önemli faydalar sağladı.

Karşılaşmayı, Foça Belediyesi ve Foça Belediye Spor Kulübü Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Cumhuriyet Başsavcısı Ali Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri, Foça Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ceyhan Çetin, Foça Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ve Soma Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri de izledi.

Foça Belediye Spor Kulübü Başkanı Gökhan Demirağ, Soma Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri’ne ve Teknik Direktör Erman Güraçar’a başarılar diledi.

19.12.2015                                                                                               Foça Belediyesi Basın Bürosu