ÖĞRETMENLER, BAŞKAN DEMİRAĞ’A TÜRKÜYLE TEŞEKKÜR ETTİ - 24 Kasım 2015

BAŞKAN GÖKHAN DEMİRAĞ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

ÖĞRETMENLER, BAŞKAN DEMİRAĞ’A TÜRKÜYLE TEŞEKKÜR ETTİ

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçedeki tüm okulları ziyaret etti. Başkan Demirağ, eğitim personelinin, öğretmenler gününü kutladı.

Necla Midilli Merkez Ortaokulu öğretmenleri, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a eğitime yaptığı hizmetler ve kutlama ziyareti için “türkü”yle teşekkür etti. Başkan Demirağ, “Yağmur Yüreklim” isimli türküyü öğretmenlerle birlikte söyledi.

Bu çok anlamlı jestten dolayı duygulanan Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Vatanımızın her köşesinde görev yapan fedakar öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, esenlikler ve çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça’daki tüm okullara verdikleri desteğin süreceğini ifade etti.

24.11.2015                                                                                               Foça Belediyesi Basın Bürosu