ÜLKÜ SPOR 2 - FOÇA BELEDİYE SPOR 3 - 23 Kasım 2015

ÜLKÜ SPOR 2 - FOÇA BELEDİYE SPOR 3

İzmir Süper Amatör Lig A Grubu 9’uncu hafta mücadelesinde Ülkü Spor ile deplasmanda karşılaşan Foça Belediye Spor, 3-2 kazanarak puanını 17’ye yükseltti.

*Maçın özet görüntüleri:

Atatürk Stadı 2 No’lu Yan Saha’da oynanan maçın ilk 11 dakikasında sporseverler 3 gol izleme şansı buldu. 4’üncü dakikada Fikret ve 9’uncu dakikada Emre, Foça Belediye Spor’u 2 farklı öne geçirdi: 0-2. Ülkü Spor’lu İbrahim, 11’inci dakikada attığı golle bu farkı 1’e indirdi: 1-2

49’uncu dakikada Emre, 2’inci golünü atarak Foça Belediye Spor’u yeniden rahatlattı: 1-3. Foça Belediye Spor’lu Onuralp sakatlığı sebebiyle 75’inci dakikada yerini Burak Gündoğdu’ya bıraktı. 84’üncü dakikada şık bir gol atan Ülkü Spor’lu Yasin, takımını beraberlik için yeniden umutlandırdı: 2-3. 90’ıncı dakikada ilk sarı kartını gören günün en başarılı ismi, 2 gol atan Foça Belediye Spor’lu Emre, 90+4’üncü dakikada ikinci sarı kartı görünce, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Oyunun genelinde Ülkü Spor’a oranla daha iyi bir futbol sergileyen Foça Belediye Spor, maçın son dakikalarında stres yaşasa da sahadan hak ettiği bir galibiyetle ayrıldı.

Bu galibiyetle puanını 17’ye yükselten Foça Belediye Spor, 18 puanlı Aliağa Futbol A.Ş. ve kendisiyle aynı puana sahip Poyracık Bilir Altayspor ve Dikili Çandarlı Gücü ardından averajla 4’üncü sırada yer aldı.

Foça Belediye Spor gelecek maçını, 28 Kasım 2015 Cumartesi günü Halilbeyli Spor ile oynayacak. Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Stadı’nda oynanacak olan maç, saat 13.00’de başlayacak.

ÜLKÜ SPOR 2 - FOÇA BELEDİYE SPOR 3

Stad: Atatürk Stadı 2 No’lu Yan Saha - Tarih: 22 Kasım 2015 - Başlama Saati: 13.00

Hakemler: Fırat Acaroğlu, Ahmet Şakir Ayhan, Fatih Bilici

Ülkü Spor: Mehmet Vatansever, Ahmet Şahin, Batuhan Uysal, İbrahim(Dk.21 Oğuzhan Alan), Salper Gürbalıkçı, Burak Kantar(K), Semih Binici, Sabri Güleri, Ömer Köse(Dk.53 Çağatay Bozkurt), Yasin Mohammed, Rıza Kara(Dk.77 Murat Kaplan)