FOÇA, ULU ÖNDER ATATÜRK’Ü SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANDI - 11 Kasım 2015

FOÇA, ULU ÖNDER ATATÜRK’Ü SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANDI

Foça Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü sevdiği şarkılar ve türkülerle andı...

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserde, Ulu Önder, büyük saygı ve özlemle anıldı.

Duygusal anlar yaşanan konsere; Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Garnizon Komutanı ve Amfibi Görev Grup Komutanı Tümamiral Aydın Şirin, Belediye Meclisi Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Anma konseri, Foça Belediyesi Çocuk Korosu’nun, Kültür Bakanlığı Türk Müziği Korosu emekli şeflerinden, Şef Hayati Çiftçi yönetiminde seslendirdiği şarkılarla başladı.

Şef Ergin Kayran yönetiminde sahne alan Foça Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Foça Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Şefi Atabey Aydın ve Foça Belediyesi Çocuk Korosu Şefi Hayati Çiftçi, Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkıları ve Rumeli Türküleri’ni seslendirdi.

11.11.2015                                                                                              Foça Belediyesi Basın Bürosu