BELEDİYE BAŞKANIMIZ GÖKHAN DEMİRAĞ’IN “TÜRK KIZILAYI HAFTASI” MESAJI - 3 Kasım 2015

BELEDİYE BAŞKANIMIZ GÖKHAN DEMİRAĞ’IN “TÜRK KIZILAYI HAFTASI” MESAJI

Din, dil, ırk, sosyal statü ayrımı gözetmeksizin tüm yardıma ihtiyaç  duyana  yardım edilmesi  insanlık  gereğidir.

Bilindiği gibi Kızılay, 1868 yılından günümüze kadar savaş ve doğal afetler karşısında insanların acılarını dindirmeye ve yaralarını sarmaya çalışan, zor koşullardaki  insanlar için bir güven kaynağı olan, yaptığı duyarlı hizmetleriyle önemli bir misyon üstlenen kuruluşumuzdur.

Kızılay, savaşların, doğal afetlerin ve yoksulluğun tümüyle ortadan kaldırılmadığı dünyamızda, kurulduğu günden bu yana tüm insanlığa yardım elini uzatmaktadır. Kızılay’ın yapmış olduğu yardımlar; hayırseverler ve gönüllü çalışanlar  tarafından yürütülmektedir.

Yardımseverlik insanı yücelten bir duygudur. Bu anlamda Kızılay Kurumuna ve yardımseverlerimize yürekten teşekkür eder, minnetlerimizi sunarız.

Gökhan DEMİRAĞ
                                                          Foça Belediye Başkanı