FOÇA BELEDİYE SPOR 0 - CEYHAN ALTINYILDIZ SPOR 1 - 21 Ekim 2015

FOÇA BELEDİYE SPOR 0 - CEYHAN ALTINYILDIZ SPOR 1

Foça Belediye Spor, Ceyhan Altınyıldız Spor’a tek golle yenildi…

Sezonun üçüncü maçında Ceyhan Altınyıldız Spor ile karşılaşan Foça Belediye Spor, sahadan 1-0 yenilgiyle ayrıldı.

*Maçın özet görüntüleri:

İlk yarısı gol pozisyonu açısından oldukça zayıf geçen maçın tek golü, ikinci yarıda atıldı. Ceyhan Altınyıldız Spor’un galibiyet golünü, Yusuf Ziya Canbey 78. dakikada kaydetti. Bu golden hemen önce Foça Belediye Spor’un geliştirdiği pozisyonda, top direkten döndü. Oyunun son saniyelerinde gelişen atakta, Foça Belediye Sporlular penaltı için hakeme itiraz etti. Bu pozisyon için itirazlarını sürdüren Anıl 90+5’te ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Foça Belediye Spor, sonraki maçını, Özçamdibi Spor ile 25 Ekim 2015 Pazar günü oynayacak. Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Stadı’nda oynanacak olan maç, saat 13.00’da başlayacak.

FOÇA BELEDİYE SPOR 0 - CEYHAN ALTINYILDIZ SPOR 1

Stad: Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Stadı - Tarih: 21 Ekim 2015, Çarşamba - Başlama Saati: 15.00

Hakemler: Alper Öncüer, Arda Dengiz, İsmail Özer

Foça Belediye Spor: Tugay Araz, Talip Yılmaz, Serkan Tanrıseven(K), Melih Tezel, Anıl Çağrı Seçgin, Burak Akgenç(Dk.81 Tezcan Erdoğan), Erkan Akbal, Aykut Demirtaş, Abdülkadir Çelikkaya(Dk.75 Umut Koç), Emre Demirbaş, Umutcan Gülmez(Dk.57 Can Bayır) - Antrenör: Engin Kale