FOÇA KENT KONSEYİ GENEL KURULU YAPILDI - 19 Ekim 2015

FOÇA KENT KONSEYİ GENEL KURULU YAPILDI

Foça Kent Konseyi olağan Genel Kurulu, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezinde yapıldı.
Genel Kurula Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı.
Foça Kent Konseyi Genel Kurul açış konuşmasını yapan Kent Konseyi başkanı Orhan Gürer, “Turizm, kadın, çevre, kültür sanat ve engelli meclisleri yoğun geçen yaz sezonunda çalışmalarına aralıksız devam etti. Bu etkinliklere katılan gönül dostlarına teşekkür ediyorum” dedi.
Foça Kent Konseyi Başkanı Gürer, halkın istekleri ve ilçede eksikliklerin karşılıklı olarak tartışılıp, konuşulduğunu, gelen isteklerin Foça belediye başkanlığına sunulduğunu da söyledi.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise yaptığı konuşmada, ülkenin zor günlerden geçtiğini, aklımıza gelmeyen şeyler olduğunu, içinde bulunduğumuz kötü günleri hep birlikte aşacağımızı söyledi. Başkan Demirağ, “Üzüntülü günlerden geçiyoruz, şehitlerimiz var. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Kent Konseyimizin Genel Kurulunda, Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte Foça’mızın sorunlarını konuşuyoruz. Bizim amacımız hep beraber Foça’mızı daha iyi yerlere getirmek, tüm katılımcılara teşekkür ederim” dedi.