ATATÜRK KUPASI YELKEN YARIŞLARI, FOÇA’DA YAPILIYOR - 9 Kasım 2019

ATATÜRK KUPASI YELKEN YARIŞLARI, FOÇA’DA YAPILIYOR

Atatürk Kupası Yelken Yarışları, 9-10 Kasım 2019 tarihlerinde Foça’da gerçekleştiriliyor.
Foça Belediyesinin sponsorluğu ve Foça Yelken İhtisas Kulübü ev sahipliğindeki yarışlar, İngiliz Burnu ve Beşkapılar Kalesi mevkilerinden izlenebiliyor.

İlk gün yarışlarını takip eden Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Ölümsüzlüğünün 81. Yılında saygı ve minnetle andığımız Ulu Önderimiz Atatürk’ün adına düzenlenen bu çok anlamlı müsabakaya katılan tüm sporculara ve yelken kulüplerine başarılar diliyor, yarış hakemlerimize ve Türkiye Yelken Federasyonumuza teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Foça Yelken İhtisas Kulübü, Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi, İzmir Türk Koleji, Urla Yelken Spor Kulübü, Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi, Arkas Çeşme Yelken ve Reha Midilli Phokaia Yelken Spor Kulübüne mensup 95 sporcunun katılımıyla düzenlenen organizasyonda, optimist, laser, laser radial ve 420 kategorilerinde yarışlar yapılıyor.