YENİ FOÇA ATIK SU ARITMA TESİSİ TEMEL ATMA TÖRENİ - 9 Ekim 2015

YENİ FOÇA ATIK SU ARITMA TESİSİ TEMEL ATMA TÖRENİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 19. ileri biyolojik atıksu arıtma tesisini Yeni Foça’da kuruyor...

Yeni Foça ileri biyolojik atıksu arıtma tesisinin temel atma töreni, 10 Ekim 2015 Cumartesi günü (yarın) yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’nun da katılacağı Yeni Foça ileri biyolojik atıksu arıtma tesisinin temel atma töreni, 10 Ekim 2015 Cumartesi günü, saat 11.00’da başlayacak.

Temel atma törenine, tüm halkımız davetlidir.

Cumhuriyet Mahallesi, Donatım Sokak, No: 16/1, Yeni Foça - Korucuk Mevkiinde yapılacak olan temel atma törenine katılmak isteyen vatandaşlar için; Foça, pazar yerinden saat 10.00’da, Bağarası, pazar yerinden saat 10.00’da, Gerenköy, köy meydanından saat 10.00’da ve Yeni Foça, Karadut Kafe önünden saat 10.30’da, ücretsiz otobüslerle ulaşım sağlanacaktır.

09.10.2015                                                                                               Foça Belediyesi Basın Bürosu