SAĞLIKLI HUZURLU YILLARA - 1 Ekim 2015

SAĞLIKLI HUZURLU YILLARA

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Reha Midilli Necla Ana Yaşlılar Evi’ni ziyaret etti.

Başkan Demirağ, Yaşlılar Evi sakinleriyle sohbet ederek, sağlıklı ve huzurlu yıllar diledi.
1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Reha Midilli Necla Ana Yaşlılar Evi’ni ziyaret eden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, yaşamın en sıkıntılı, en zor anlarında deneyimli büyüklere ihtiyaç duyulduğunu dile getirerek, “Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kalmaları bizlerin ana görevidir. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımıza minnettarız” dedi.