DERS ZİLİ ÇALDI - 28 Eylül 2015

DERS ZİLİ ÇALDI

Yeni eğitim öğretim
yılı bugün başladı.
Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı eğitim öğretim kurumlarında eğitim ve öğretim yılı başladı.
Üç aylık yaz tatilinin ardından yaklaşık 18 milyon öğrenci ve 900 bin öğretmen için 2015-2016 eğitim-öğretim yılı, ilk ders zilinin çalmasıyla başladı.
Foça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullar bugün eğitim öğretim yılına Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunarak başladılar.
Bugün Foça Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şuayip Üner, Belediye Meclis Üyeleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Tören, meydanda bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından istiklal marşının okunması ile devam etti.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ yayınladığı mesajda, “Üretebilmek ve yaşamaya dair değerler ortaya koyabilmek için iyi bir eğitim gereklidir. Eğitim yaşamın temel taşıdır. Temel taşının gücü ise; yaşamda güçlü olmanın nedenidir. Sevgili öğrenciler ve öğretmenler, sayın veliler tüm çocuklarımıza başarılı bir öğrenim yılı dilerim” dedi.

28.09.2015 Foça Belediyesi Basın Bürosu