FOÇA’DA ‘ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL TAKI SERGİSİ - 11 Mayıs 2019

FOÇA’DA ‘ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL TAKI SERGİSİ

Foça El Emeği Takı Grubu, Anneler Günü dolayısı ile 11-12 Mayıs 2019 tarihlerinde Takı Sergisi açtı.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’ndeki serginin açılışına, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz de katıldı. Başkan Gürbüz, anlamlı sergi ve birbirinden estetik tasarımları için Foça El Emeği Takı Grubu üyelerini tebrik etti.

Foça El Emeği Takı Grubu, ‘Takının Kenti Foça’ sloganı ile yaşadıkları ilçe Foça’yı, el emeği takıları ile de gündeme getirmek ve aile bütçelerine katkı sağlamak amacıyla 9 yıldır çalışıyor.

Sergide, üzerinde çalışılan 430 adet takıdan, seçim yapmakta zorlanarak belirlenen ve malzemesinde Foça sahil taşlarının da kullanıldığı; 365 adet kolye, çeşitli modelde bileklikler ve küpeler yer alıyor.

Foça El Emeği Takı Grubu Sergisi, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde; 11 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00’a dek ve 12 Mayıs Pazar günü saat 23.00’e dek ziyaret edilebilecek.