FOÇA’DA RESMİ BAYRAMLAŞMA VATANDAŞLARLA YAPILDI - 23 Eylül 2015

FOÇA’DA RESMİ BAYRAMLAŞMA VATANDAŞLARLA YAPILDI

Foça’da Kurban Bayramı’nın resmi bayramlaşma töreni, arife günü yapıldı...

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Kurban Bayramı’nın arife gününde Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’ndeki resmi bayramlaşma törenine katılarak, protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi'nde yapılan resmi bayramlaşma törenine,  Kaymakam Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Garnizon Komutanı ve Amfibi Görev Grup Komutanı Tümamiral Aydın Şirin, Foça İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Resmi bayramlaşma töreninin ardından, Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü, Foça İlçe Jandarma Komutanlığı, Foça Reha Midilli Necla Ana Yaşlılar Evi, Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu ve şehit ailelerine bayram ziyaretleri gerçekleştirildi.

23.09.2015                                                                                              Foça Belediyesi Basın Bürosu