FOÇA BELEDİYE SPOR SAHAYA İNDİ - 21 Eylül 2015

FOÇA BELEDİYE SPOR SAHAYA İNDİ

Foça Belediye Spor A Takımı, yeni futbol sezonu açılışını 20 Eylül 2015 Pazar günü yaptı...

Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Stadı’nda yapılan sezon açılış törenine, Foça Belediyesi ve Foça Belediye Spor Kulübü Başkanı Gökhan Demirağ, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, antrenörler, sporcular ve sporseverler katıldı.

Foça Belediye Spor, açılış töreninin ardından Atilla Spor ile yaptığı hazırlık maçını 4-1 kazandı.

A Takım ve altyapı antrenörleri, görevliler ve sporcuların tanıtıldığı sezon açılış töreni; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitler için yapılan saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı.

Konuşmasına son günlerde meydana gelen terör olaylarında kaybedilen şehitleri saygı ve minnetle andığını belirterek başlayan Başkan Demirağ, “Bugün A futbol takımımızın sezon açılışındayız. Altyapı takımlarımızla beraber umarım iyi bir sezon geçiririz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim” deyişini örnek alarak, centilmence bir sezon geçmesini diliyorum. Kazasız, sağlıklı, güzel bir sezon geçmesini dilerim. Tabiki kulüp olarak da her zaman başarıyı hedefliyoruz. Umuyorum bu sezonda istediğimiz başarılı noktalara geliriz. Hepimize hayırlı uğurlu bir sezon olsun. Sezon açılışımıza gelen çok kıymetli eski futbolcularımıza, antrenörlerimize, taraftarlarımıza, herkese çok teşekkür ediyorum. Yolumuz açık olsun” dedi.

2015-2016 futbol sezonununda, Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Foça Belediye Spor A Futbol Takımı, resmi maçlarını Ekim ayından itibaren oynamaya başlayacak.

21.09.2015                                                                                             Foça Belediyesi Basın Bürosu