BAŞKAN DEMİRAĞ, BOCCİA ŞAMPİYONLARINI TEBRİK ETTİ - 18 Eylül 2015

BAŞKAN DEMİRAĞ, BOCCİA ŞAMPİYONLARINI TEBRİK ETTİ

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, 9 Eylül İzmir’in 93’üncü kurtuluş yıldönümü onuruna düzenlenen Boccia Turnuvasında başarılar kazanan Foça Belediye Spor Boccia Takımını tebrik etti.

Foça Belediyesi Foça Kent Konseyi Engelsiz Kafe’de gerçekleşen buluşmada, turnuvaya katılan 13 sporcu ve Boccia Antrenörü Şebnem Sezer’i, kazandıkları başarılı sonuçlardan dolayı tebrik eden Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, başarılarınının devamını diledi.

Başkan Demirağ, “Boccia ile engellere Hayır! diyoruz. Her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olacağız. Bu vesileyle bayramlarını kutluyor, onlara mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi.

Boccia Turnuvasında Foça Rüzgarı

15-16 Eylül 2015 tarihlerinde Gaziemir Belediyesi tarafından düzenlenen Boccia Turnuvasına katılan Foça Belediye Spor Boccia Takımı, BC3 ve BC5 kategorilerinde başarılı sonuçlar kazanmıştı.

BC3 kategorisinde yarışan Veli Ortak, birincilik kupasını kazanmıştı. Veli Ortak, en zorlu rakibi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Milli Sporcusu BC3 oyuncusu Evren Mutlu’yu yenerek, bir ilke imza atmıştı.

BC5 kategorisinde yarışan Anıl Selçuk birincilik kupasını, Ayşegül Güney ikincilik kupasını ve Hüseyin Güney dördüncülük kupası kazanmıştı.

18.09.2015                                                                                               Foça Belediyesi Basın Bürosu