FOÇA’DA ‘PALMİYE KIRMIZI BÖCEĞİ VE ÇAM KESE TIRTILI İLE MÜCADELE’ ANLATILDI - 31 Ocak 2019

FOÇA’DA ‘PALMİYE KIRMIZI BÖCEĞİ VE ÇAM KESE TIRTILI İLE MÜCADELE’ ANLATILDI

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça Belediyesi ve Foça Kent Konseyi iş birliği ile “Palmiye Kırmızı Böceği ve Çam Kese Tırtılı İle Mücadele” konulu konferans düzenlendi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Çiğdem Aşıcı’nın yönettiği Konferansa Bornova Zirai Araştırmalar Enstitüsü Müdürlüğü’nden Ziraat Yüksek Mühendisi Dr. Seher Tanyolaç, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden Ziraat Yüksek Mühendisi Oya Tunca, Orman Bölge Müdürlüğü’nden Orman Zararlılarıyla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Ozan Cevizli ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Fidanlıklar Bitki Koruma Şube Müdürü Ziraat Yüksek Mühendisi Tevfik Bettemir konuşmacı olarak katıldı.
“Palmiye Kırmızı Böceği ve Çam Kese Tırtılı İle Mücadele” konulu konferansta konuşmacılar Kırmızı Palmiye Böceği İle Mücadele ve Çam Kese Tırtılı ile mücadelenin düzenli ve sürekli yapılması, özellikle sertifikalı ürünler kullanılması gerektiğini söylediler.