BAYRAM HAZIRLIKLARI TAMAM - 16 Eylül 2015

BAYRAM HAZIRLIKLARI TAMAM

Foça Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hazırlıklarını tamamladı.
Kurban Bayramı için Kurban satış ve kesim yerlerinde hazırlıklarını tamamlayan Foça Belediyesi, zabıta ve veteriner hekimleri kontrollerini ara vermeden sürdürüyor.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Kurban Bayramı öncesi gerekli önlemleri aldıklarını belirterek, “Halkımızın sağlıklı bir ortamda Kurban Bayramlarını geçirebilmek için gerekli önlemleri aldık. Zabıta ve Veterinerlik birimlerimiz kontrollerini aralıksız olarak sürdürmekte. Vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda kurban satın alması ve kesim yaptırması için çalışıyoruz” dedi.
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban satış ve kesim yerleri de belli oldu.
Buna göre;
Foça Kurban satış yeri; Atatürk Mahallesi Çandede Caddesi Sağlık Ocağı arkası (Eski Mezbaha)
Foça Kurban kesim yeri; Eski Mezbaha binası

Yeni Foça Kurban satış yeri; Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi İzmir Caddesi Belediye Garajı karşısı