FOÇA’DA ‘PALMİYE KIRMIZI BÖCEĞİ VE ÇAM KESE TIRTILI İLE MÜCADELE’ KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ - 29 Ocak 2019

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça Belediyesi ve Foça Kent Konseyi iş birliği ile “Palmiye Kırmızı Böceği ve Çam Kese Tırtılı İle Mücadele” konulu konferans düzenlendi.
Dr. Seher Tanyolaç (Ziraat Yüksek Mühendisi-Bornova Zirai Araştırmalar Enstitüsü Müdürlüğü), Oya Tunca (Ziraat Yüksek Mühendisi-Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü), Mehmet Ozan Cevizli (Orman Zararlılarıyla Mücadele Şb. Md.-Orman Bölge Müdürlüğü) ve Tevfik Bettemir (Ziraat Yüksek Mühendisi-İzmir Büyükşehir Belediyesi Fidanlıklar Bitki Koruma Şb. Md.)’in konuşmacı olarak katılacakları “Palmiye Kırmızı Böceği ve Çam Kese Tırtılı İle Mücadele” konulu konferans Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde yapılacak.
30 Ocak 2019 Çarşamba günü saat 11.00’de düzenlenecek olan Konferansta; Kırmızı Palmiye Böceği İle Mücadele ve Çam Kese Tırtılı ile mücadele konuları konuşulacak.
Konferansa tüm halkımız davetlidir.