FOÇALI GENÇLER ATATÜRK İÇİN KOŞTULAR - 27 Aralık 2018

FOÇALI GENÇLER ATATÜRK İÇİN KOŞTULAR

Ulu Önder
Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele döneminde Ankara’ya gelişinin yıldönümü anısına yurt genelinde gerçekleşen ‘Büyük Atatürk Koşusu’, 27 Aralık Perşembe günü Foça’da da yapıldı.
Yaklaşık 200 sporcunun katıldığı ‘Büyük Atatürk Koşusu’ İlçe Jandarma Komando Okulu önünden başlayıp, 11 Eylül Reha Midilli Spor Salonu’nda sona erdi.
Türkiye’nin atletizm klasiklerinden olan Büyük Atatürk Koşusu için, Foça 11 Eylül Reha Midilli Spor Salonu’nda madalya töreni düzenlendi.
Düzenlenen törene Foça Belediyesi Meclis Üyesi Beyhan Türker’in yanı sıra, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Gülcan Coşkun, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Toplam altı kategoride düzenlenen ‘Büyük Atatürk Koşusu’nda dereceye giren öğrencilere madalya ve kupaları protokol üyeleri tarafından verildi.