KOCAOĞLU FOÇA’YA VEDA ZİYARETİNE GELDİ - 9 Aralık 2018

KOCAOĞLU FOÇA’YA VEDA ZİYARETİNE GELDİ

Foça’ya “veda ve teşekkür” için gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve Meclis Üyeleri de eşlik etti.
15 yıllık görev süresinin ardından Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde aday olmayacağını açıklayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçelere başlattığı veda ziyaretlerini Foça'yla sürdürdü. Sırasıyla Gerenköy, Ilıpınar, Yeniköy, Kozbeyli, Yeni Foça, Koca Mehmetler, Yenibağarası ve Bağarası’na uğrayan Kocaoğlu, burada vatandaşlarla birlikte oldu.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Belediye Meclis Üyeleri ile Cumhuriyet Halk Partisi Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım da eşlik etti.
Kendi ifadesiyle “helallik” istemeye geldiğini ifade eden Başkan Kocaoğlu, “15 sene bana sürekli destek çıktınız. Arkamda durdunuz. Ben de geldiğim günkü gibi ayrım yapmadan, adaletten ayrılmadan vatandaşın lokmasını büyütmek için çalıştım” dedi.