BEREKETLİ OLSUN - 1 Eylül 2015

BEREKETLİ OLSUN

Balık avı sezonu başladı.

Balık avı sezonunun başlangıcında bir açıklama yapan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, bereketli ve güzel bir sezon diledi.
15 Nisan’da sona eren ve 1 Eylül tarihinde tekrar başlayan balık avı sezonu ile birlikte Foçalı balıkçılar için hareketli günlere girildiğini belirten Başkan Demirağ, “Tüm balıkçıların kazasız, belasız, güzel bir sezon geçirmelerini diliyorum” dedi.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foçalı balıkçıların doğaya ve denize karşı hassas olduklarını belirterek, “Foçalı balıkçılarımız denizlerimizden uzun yıllar yararlanmak için doğaya ve denize karşı hassas davranarak, uygun av uygulamaları yaparak örnek oluyorlar. Tüm balıkçılarımıza bereketli, kazançlı, kazasız bir sezon diliyorum” diye konuştu.

01/09/2015            Foça Belediyesi Basın Bürosu