MASTER FUTBOL TAKIMLARI, NİHAT HÜSENAY ANISINA SAHAYA ÇIKTI - 29 Ağustos 2015

MASTER FUTBOL TAKIMLARI, NİHAT HÜSENAY ANISINA SAHAYA ÇIKTI

2. Phokaia Nihat Hüsenay Masterler Futbol Turnuvası’nın final maçı, KSK 1912 Çarşı Masterler ve Kaf Kaf Masterler takımları arasında oynanacak.

Turnuvanın ilk gününde, Alaybey Masterlerini 6-1 mağlup eden KSK 1912 Çarşı Masterleri ve Foça Belediye Spor Masterlerini 3-1 mağlup eden Kaf Kaf Masterleri, final maçında 1’inci olmak için mücadele edecek.

Yeni Foça Sedat Avcı Futbol Sahası’na gelen Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, turnuvaya katılan takımlara teşekkür etti ve oyunculara başarılar diledi.

Final maçı, 30 Ağustos Pazar günü(yarın), Saat 18.00’de, Foça Belediyesi Bağarası 80. Yıl Futbol Sahası’nda oynanacak. Alaybey Masterleri ve Foça Belediye Spor Masterleri arasında yine aynı sahada oynanacak olan 3’üncülük maçı ise, Saat 16.00’da başlayacak.

29.08.2015                                                                                                              Foça Belediyesi Basın Bürosu