FUTBOL MASTERLERİ, NİHAT HÜSENAY ANISINA OYNAYACAK - 28 Ağustos 2015

FUTBOL MASTERLERİ, NİHAT HÜSENAY ANISINA OYNAYACAK

2. Phokaia Nihat Hüsenay Masterler Futbol Turnuvası maçları, 29-30 Ağustos 2015 tarihlerinde Yeni Foça ve Bağarası’nda oynanacak.

30 Ağustos 2008 tarihinde meydana gelen trafik kazası sonucunda yaşamını yitiren Foça Spor'un eski futbolcularından Foçalı işadamı Nihat Hüsenay'ın adı “Phokaia Nihat Hüsenay Masterler Futbol Turnuvası” ile yaşatılıyor. Foçalılar çok sevdikleri Nihat Hüsenay'a duydukları saygıyı ve özlemi, onun ismi verilen futbol turnuvasında ifade edecek.

2. Phokaia Nihat Hüsenay Masterler Futbol Turnuvası'na; Alaybey Masterler, Foça Belediye Spor Masterler, Kaf Kaf Masterler ve KSK 1912 Çarşı Masterler takımları katılacak.

Nihat Hüsenay adını saygıyla anmak için bu yıl, 2’inci masterler turnuvasını gerçekleştireceklerini belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Merhum Nihat Hüsenay, Foçamızda çok sevilen ve Foça Spor’da başarıyla forma giymiş çok değerli bir arkadaşımız, kardeşimizdi. Bizler, ilkini geçen yıl gerçekleştirdiğimiz masterler futbol turnuvasını gelenekselleştirmek ve Nihat Hüsenay’ın örnek sportif kişiliğini, genç kardeşlerimize de anlatmak amacındayız. Tüm halkımızı bu hafta sonu oynanacak turnuva maçlarını izlemeye davet ediyoruz” dedi.

Maç Programı;

29 Ağustos 2015 Cumartesi / Foça Belediyesi Yeni Foça Sedat Avcı Futbol Sahası
Saat: 16:00 - Alaybey Masterler & KSK 1912 Çarşı Masterler
Saat: 18:00 - Foça Belediye Spor Masterler & Kaf Kaf Masterler

30 Ağustos 2015 Pazar / Foça Belediyesi Bağarası 80. Yıl Futbol Sahası
Saat 16:00 / 3’üncülük maçı (ilk gün mağlubiyet alanlar)
Saat 18:00 / Şampiyonluk Final Maçı (ilk gün galibiyet alanlar)

Maçlar, 35 dakikadan oluşan 2 devre halinde oynanacak ve beraberlik olması durumunda seri penaltı atışları yapılacak.

28.08.2015 / Foça Belediyesi Basın Bürosu