FOÇA, REHA MİDİLLİ’Yİ ANDI - 11 Mayıs 2018

FOÇA, REHA MİDİLLİ’Yİ ANDI

Foça’ya kazandırdığı pek çok eser ve hizmetleriyle tanınan Hayırsever İşadamı-Foça Belediyesi geçmiş dönem Belediye Başkanı merhum Reha Midilli, vefatının 6. Yıldönümünde şükranla anıldı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘‘İlçemize kıymetli eserler kazandıran merhum Reha Midilli’yi, vefatının 6. Yılında minnet ve şükranla anıyoruz’’ dedi.

11 Mayıs 2012 tarihinde, 85 yaşında iken hayata veda eden ‘TBMM Üstün Hizmet Madalyası’ sahibi merhum Reha Midilli için anma programı düzenlendi. Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’ndeki anma programına; Foça Belediyesi Başkan Vekili Beyhan Türker, Belediye Meclis Üyesi Zeynep Çemrek, Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar ve bürokratları, Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşlıevi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Çelebi, Midilli Ailesi, öğretmenler, öğrenciler ve Foçalılar katıldı.

Reha Midilli Anadolu Lisesi’nin hazırladığı anma programında, Reha Midilli’nin hatırasını yansıtan şiirler okundu; hayatından kesitleri ve eserlerini anlatan slayt gösterildi. Reha Midilli Anadolu Lisesi Müdürü Ali Öztütüncü; merhum Reha Midilli’nin öğrencilere olan sevgisi ve Ulu Önder Atatürk’e duyduğu büyük saygıyı anlatan anılarını paylaştı.

Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşlıevi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Çelebi’ye, teşekkür çiçeği sundu.