FOÇA’DA ‘HIDIRELLEZ’ BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI - 6 Mayıs 2018

Foça’da yapılan ‘Hıdırellez’ kutlamaları büyük coşkuya sahne oldu…

FOÇA’DA ‘HIDIRELLEZ’ BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI

Foça Belediyesi’nin düzenlediği kutlamalar, vatandaşlara büyük coşku ve sevinç yaşattı.

Baharın müjdecisi ‘Hıdırellez’ için Foça Demokrasi Meydanı’nda ve Yeni Foça Belediye Meydanı’nda şenlik ateşleri yakıldı. Meydanları dolduran yüzlerce vatandaş, geleneksel şenlik ateşinin üzerinden atlayıp, neşe içinde dans etti. Sembolik ‘dilek ağacı’na, gerçekleşmesi umuduyla dileklerinin yazılı olduğu kâğıtlar bağladı.

‘‘Mahalleden Arkadaşlar’’ grubu çaldığı hareketli şarkılar ve roman havalarıyla neşe katıp, eğlendirdi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Hıdırellez kutlamasına katıldı. Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, vatandaşlarla birlikte halay çekti. Başkan Demirağ; ‘‘Dostluğun, kardeşliğin, sevginin, dayanışmanın kucaklaştığı, Baharın başlangıcı Hıdırellez’in tüm insanlığa, yeni hedefler, yeni umutlar ve güzel yaşamlar, sevinçli günler getirmesini diliyorum’’ dedi.

Başkan Demirağ, ‘‘Mahalleden Arkadaşlar’’ grubuna teşekkür çiçeği sundu.