YAŞASIN 1 MAYIS, YAŞASIN EMEK! - 1 Mayıs 2018

YAŞASIN 1 MAYIS, YAŞASIN EMEK!

Foça Belediyesi çalışanları, ‘‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’’nü kutladı.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamasına; Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, CHP İzmir geçmiş dönem İl Başkan Yardımcısı Dr. Ülkümen Rodoplu, Disk Genel-İş ve Kesk Tüm-Bel-Sen’e bağlı Foça Belediyesi çalışanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Foça Belediyesi Kesk Tüm-Bel-Sen işyeri temsilcisi Levent Mısır’ın okuduğu basın açıklamasının ardından, 1 Mayıs yürüyüşü yapıldı. Küçükdeniz Limanı’na ulaşan topluluk, ahşap iskeleye serdikleri gazete kâğıtlarının üzerinde; domates, ekmek, peynir, zeytin ve çaydan oluşan ‘‘kardeşlik kahvaltısı’’nı yaptı.

Emek ve Dayanışma duygularının yüceliğine dikkat çeken Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘‘İşçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor; tüm emekçilerimize, haklarına kavuştukları, barış ve özgürlük dolu günler diliyorum’’ dedi.

Foçalı emekçiler, ‘‘kardeşlik kahvaltısı’’nın ardından; İzmir’deki ‘‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’’ kutlamasına katılmak için araçlarla Gündoğdu Meydanı’na hareket etti.