BAĞARASI’NDA HALK TOPLANTISI YAPILDI - 6 Şubat 2018

BAĞARASI’NDA HALK TOPLANTISI YAPILDI

Foça Kaymakamlığı’nca düzenlenen halk toplantıları, Bağarası Mahallesi’nde devam etti.

Foça Kaymakamı Ali Çetin’in yönetiminde Bağarası Kahvesi’nde yapılan halk toplantısına; Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, belediye meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli bürokratlar, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşlar, yaklaşık bir saat süren toplantıda; tarımsal sulama alanları ve inşaat alanları ilgili talepleri ile karayolları hakkındaki dilek ve şikâyetlerini dile getirerek, yetkililerden bilgiler aldı.

Foça Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Gökhan Demirağ; vatandaşları, Foça Belediyesi ve İzmir Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü işbirliğiyle, 20 Şubat Salı günü gerçekleşecek ‘‘Zeytin Yetiştiriciliği ve Hasadı’’ konulu panel ve söyleşiye davet etti.