MİNİK ÖĞRENCİLERE MADALYA - 4 Ocak 2018

MİNİK ÖĞRENCİLERE MADALYA
Foça Belediyesi Basketbol Okul Öğrencilerine Madalya

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Basketbol Okulu’nun minik öğrencilerine madalya taktı.
Foça Belediyesi Basketbol Okulu’nun minik öğrencileri, kendi aralarında ve aileleri ile yaptıkları karşılaşmadan sonra Başkan Demirağ tarafından madalya ile ödüllendirildi. Miniklerin sevinçleri, aldıkları madalyadan sonra yüzlerine ve ailelerine yansıdı.
Foça Belediyesi Basketbol Okulu’nun minik öğrencileri kendi aralarında ve daha sonra da velilerle karşılaşma yaptı. Miniklerin basketbol karşılaşmasında gösterdikleri gayret ve mücadele madalya ile ödüllendirildi.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, minik öğrencilerin motivasyonları arttırmak ve gösterdikleri gayret için küçük bir törenle ödüllendirildiğini belirterek, “Foça Belediyesi Basketbol Okulu’nun minik öğrencilerinin azimli çalışmaları ve gayretlerini görüyoruz. Bugün burada önce kendi aralarında sonrada ailelerine karşı verdikleri mücadele görülmeye değerdi. Bizler de bu çalışmayı ve gayreti ödüllendirmek ve miniklerimizi sevindirmek için madalya ile ödüllendirmek istedik” dedi.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ile Belediye Meclisi Üyeleri Ali Aktaş ve Poyraz Aksoy düzenlenen mini törenler minik basketbolculara madalyalarını taktılar.