İZEKO FOÇA’DA TOPLANDI - 27 Aralık 2017

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası, Foça’da toplandı…

İZEKO FOÇA’DA TOPLANDI

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Foçalı Emlak Komisyoncuları için bilgilendirme toplantısı yaptı.

Foça Belediyesi Denizkent Sosyal Tesisinde, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın da katıldığı toplantıda; İZEKO Başkanı Mesut Güleroğlu, Foçalı Emlak Komisyoncularına yeni kanunlar hakkında bilgiler verdi.

Foça Belediyesi Başkanı Gökhan Demirağ, konuşmasında; ‘‘Başkan Mesut Güleroğlu’nun kurucu başkanlığında 1999 Yılında faaliyete geçen İzmir Emlak Komisyoncuları Odası, her zaman çok önemli işlere imza atmıştır. Emlakçılık mesleği 4-5 yıldır ilçemizde yükselmiş, popüler bir meslek dalı haline gelmiş ve itibar kazanmıştır. Bu sonuçta, Sayın Başkan Mesut Güleroğlu sabırlı ve özverili çalışmalarının payı büyüktür’’ dedi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu’na, oda üyelerine verdiği desteklerinden ötürü teşekkür plaketi sundu.