FOÇA BELEDİYESPOR 1 - ZHK. ÇAMDİBİ ALTINOK SPOR 0 - 3 Aralık 2017

Foça Belediyespor, 3’üncü galibiyetine Çamdibi Altınok Spor karşısında ulaştı…

FOÇA BELEDİYESPOR 1 - ZÜBEYDE HANIM KOLEJLERİ ÇAMDİBİ ALTINOK SPOR 0

İzmir Süper Amatör Lig Kırmızı Grup 10. Hafta karşılaşmasında, Foça Belediyespor, Zübeyde Hanım Kolejleri Çamdibi Altınok Spor’u 1-0 yendi.

*Maçın özet görüntüleri: https://youtu.be/EltxQZZuO3s

Haftalardır şanssız sonuçlar alan Foça Belediyespor’a galibiyeti getiren golü 45+3’ncü dakikada Koray Kadan attı. Foça, özellikle maçın ilk yarısında çok sayıda gol pozisyonu üretirken, 2 topu direkten döndü ve ikinci yarıda attığı 1 gol de ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Duraklamalar sebebiyle oyunun sonuna 10 dakika ilave edildi. Çamdibi’li oyuncu Kadir Can Gülten, 90+2’inci dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İkinci yarı boyunca bir gol daha atarak galibiyeti garantilemek isteyen Foça, bu isteğine ulaşamasa da sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı.

Foça Belediyespor gelecek maçında, 10 Aralık 2017 Pazar günü Kınık Belediye Spor’la karşılaşacak. Kınık Sahası’nda oynanacak olan maç, saat 13.00’de başlayacak.

FOÇA BELEDİYESPOR 1 - ZÜBEYDE HANIM KOLEJLERİ ÇAMDİBİ ALTINOK SPOR 0
Stad: Bağarası 80. Yıl Sahası-Tarih: 2 Aralık 2017, Cumartesi-Başlama Saati: 13.00
Hakemler: Levent Kocaoğlu, Deniz Can Şahin, Hasan Buğra Demirci
Foça Belediyespor: Fehmi Kızılata,Oğuz Acar,Serkan Tanrıseven(K),Zübeyir Özcan,Emrah Yılmaz, Ahmet Dolapçı,Koray Kadan(Dk.77Harrison Ngufor Ambe Peterson),Tuğcan Güngör(Dk.86Talip Yılmaz),Süha Alperen Koçaşlı, Emre Demirbaş,Erkan Akbal(Dk.88Alihan Er)