FOÇA KENT KONSEYİ GENEL KURULUNU YAPTI - 16 Kasım 2017

FOÇA KENT KONSEYİ GENEL KURULUNU YAPTI

Foça Kent Konseyi ‘2017 yılı 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı, 15 Kasım 2017 Çarşamba günü Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde yaptı.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile birlikte gerçekleştirilen toplantıda; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşmalar yapıldı.
Foça Kent Konseyi Başkanı Orhan Gürer konuşmasında, doğa ve çevre konularına vurgu yaptı. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’da, Foça Kent Konseyi ve Kadın, Turizm, Çevre, Engelli Meclisleri ile birlikte çok önemli projeler gerçekleştirdiklerini, bundan sonraki süreçte de uyum içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Ardından, Eylül ayında vefat eden eski Türk Kadınlar Birliği Başkanı ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Özenç Keskin Balıkçı Ertaş anısına slayt gösterildi. Foça Kent Konseyi Genel Sekreteri Göksel Acar’ın hazırladığı slayt filmi hüzünle izlendi.
Genel Kurul Toplantısı, Foça’nın markalaşma ve tanıtımı yolunda farklı adım atabilmek için Foça Yerel Ürünler Çalışma Gurubu’nun kurulmasına karar verilmesinin ardından sona erdi.