FOÇALI TİYATRO SEVERLER İKİ OYUN İZLEDİ - 31 Ekim 2017

Foça’da ‘‘35. Uluslararası İzmir Tiyatro Günleri’’ kapsamında iki oyun sahnelendi…

FOÇALI TİYATRO SEVERLER İKİ OYUN İZLEDİ

35. Uluslararası İzmir Tiyatro Günleri kapsamında Foça’da; ‘‘Daha Dün Gibi’’ ve ‘‘Ormanın Kahramanları’’ isimli tiyatro oyunları sahnelendi.

‘Ormanın Kahramanları’ isimli müzikli çocuk oyunu, küçüklere doğa ve ağaç sevgisi aşıladı. Melih Aydoğmuş’un yazdığı, Hülya Savaş’ın yönettiği oyunda; Burak Özbaykuş, Fuat Şarbalkan, İsmail Başışık, Ender Şeviker, Ecem Çataloğlu ve Derya Kara Erk rol aldı.

Akşam saatlerinde sahnelenen ‘Daha Dün Gibi’ isimli oyunda, çocukluk yıllarından beri arkadaş olan üç kadının geriye dönüşlerle zenginleştirilmiş, kimi zaman hüzünlü kimi zaman komik yaşam öyküleri aktarıldı. Loleh Bellon’un eserini Seval Erözmen Kip yönetti. Oyunda, Alev Erözmen, Seval Erözmen Kip, Pervin Güner Aygün ve Oğuzhan Fıçılar rol aldı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, sanatçılara teşekkür etti. Başkan Demirağ, ‘35. Uluslararası İzmir Tiyatro Günleri’ kapsamında Foça’mızda iki güzel oyun izledik. Bizlere bu imkânı sağlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Kültür-sanat etkinliklerimiz sürecektir’’ dedi.

‘Daha Dün Gibi’ isimli oyunun bitiminde; Foça Belediyesi Başkan Vekili Beyhan Türker, sanatçılara teşekkür plaketi sundu.