6. FOÇA KARATAŞ BRİÇ FESTİVALİ BAŞLIYOR - 22 Eylül 2017

6. FOÇA KARATAŞ BRİÇ FESTİVALİ BAŞLIYOR

6. Foça Karataş Briç Festivali Hoş geldin turnuvası ile başlıyor.

Foça Belediye Spor Kulübü Briç Şubesi’nin Enver Durulmuş Anısına düzenlediği ‘6. Foça Karataş ‘Briç Festivali’ bugün saat 15.30’da Hoş geldin Turnuvası ile başlıyor.
3 gün sürecek festivalde 23 Eylül 2017 Cumartesi günü Foça Belediye Başkanlığı Kupası turnuvası da yapılacak.
Foça Hanedan Tatil Köyünde gerçekleşen 6. Foça Karataş Briç Festivali’nin ilk gününde ‘Hoş geldin Turnuvası’ yapılacak. Yaklaşık 300 Briç severin yarışacak Festival kapsamında 23 Eylül 2017 saat 12.00’de Foça Belediye Başkanlığı Kupası turnuvası, 24 Eylül 2017 saat 10.30 ise Swiss Patton Takım Turnuvası yapılacak.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Briç Festivalinin geleneksel hale geldiğini belirterek, “Foça Belediye Spor Kulübü Briç Şubesi’nin düzenlediği 6. Foça Karataş Briç Festivaline katılan bütün yarışmacılarımıza başarılar diliyoruz. Egenin incisi, en güzel gökyüzü ve en güzel iklimde kurulan Foça’mızda sizleri ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Buradan mutlu ayrılacağınıza inanıyoruz” dedi.