YENİ FOÇA’DA MASA TENİSİ TURNUVASI - 17 Eylül 2017

Yeni Foça’da düzenlenen Masa Tenisi ‘9 Eylül İzmir’in Kurtuluş Günü Kupası’, final maçlarıyla tamamlandı…

YENİ FOÇA’DA MASA TENİSİ TURNUVASI

Yeni Foça Çok Amaçlı Salon’da 16-17 Eylül 2017 tarihlerinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF) İl Temsilciliği ve Foça Belediyesi’nin işbirliğiyle düzenlenen ‘9 Eylül İzmir’in Kurtuluş Günü Kupası’ çekişmeli ve zevkli geçen maçlara sahne oldu.

İzmir’in Kurtuluşunun 95. Yıldönümü anısına düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasına; Ankara, Aydın, Bursa, İzmir, Manisa ve Muğla’dan gelen 160 sporcu katıldı. Final maçlarının ardından, dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verildi.

‘9 Eylül İzmir’in Kurtuluş Günü Kupası’ gibi anlamlı bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; ‘‘Dereceye giren ve katılan tüm sporcuları tebrik ediyorum. Bu turnuvanın ilçemizde gerçekleşmesini sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze, Türkiye Masa Tenisi Federasyonumuza ve sponsor firmalarımıza çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

‘9 Eylül İzmir’in Kurtuluş Günü Kupası’nda şu sonuçlar alındı;

Çift kadınlar: 1.Gaye Karataş-Aytül Özen(Muğla), 2.Sena Şenkaş-Zeynep Yüksekkaya(İzmir), 3.Halide Yıldız-Yeşim Akdeniz (İzmir)
Çift Erkekler: 1.Taner Özgür-Mustafa Özgür(İzmir), 2.Ahmet Ark-Temel Gökkaya(İzmir), 3. Hakan Karadağ-Ufuk Özkan(İzmir)
12 Yaş ve Altı Kadınlar: 1.Elif Su Özer(İzmir), 2.Rumeysa Sarıkaya(İzmir), 3.Hatice Söğüt (Muğla)
12 Yaş ve Altı Erkekler: 1.Ege Eroğlu (Muğla), 2.Rahmi Selim Gülgün(İzmir), 3.Bünyamin Talha Yavuz (İzmir)